JORNADES PROFESSIONALS – 2022

TEMPS DECISIUS: Passat, present i futur dels circuits per a la Infància i la Joventut

Dijous 19 de maig a les 11:00h

Moderador: Álvaro G. Devís (Periodista cultural)

Philippe Coulange

Delegat Cultural de la Ligue de L’enseignement

Delegat Cultural de la Ligue de L’enseignement. Delegado Cultural, Perpignan (Francia). La Ligue de l’Enseignement és un moviment nacional de França laic d’educació popular que desenvolupa accions de suport a les escoles públiques, així com activitats en els camps de l’esport, la cultura, l’oci, la solidaritat, el civisme i la vida social, gràcies a una important xarxa de federacions departamentals i activistes voluntaris.

Francesc Orts

Programador del Puig de Santa Maria (Anem al Teatre)

Tècnic de Cultura de l’Ajuntament del Puig de Santa Maria. Projecte cultural dirigit a l’alumnat d’Educació Infantil, Primària i Secundària i Batxillerat amb l’objectiu de formar nous públics per al teatre i per a la cultura en general. La campanya ‘Anem al Teatre’ es desenvolupa en els municipis de 6 comarques valencianes. Està finançada pels ajuntaments i subvencionada pel Sarc de la Diputació de València.

Jacinto Gómez

Junta Directiva Asociación Te Veo (Circuito Audaces)

Junta Directiva Associación TEVEO. Circuit Estatal AAEE per a audiències escolars, impulsat per INAEM, la Asociación TEVEO i Assitej. AUDACES té com objectiu la creació d’un circuit que promoga i fomente la mobilitat d’espectacles digirits al públic escolar, que potencia la cohesió social en el territori i que siga capaç de sensibilitzar sobre la importància d’incloure les arts escèniques com a valor educatiu dins dels projectes curriculars dels centres escolars.

Diego Vázquez Meizoso

Coordinador Camino Escena Norte

Coordinador Camino Escena Norte. Camino Escena Norte és un projecte promogut per les associacions Escena Galega, EscenaAsturias, Acepae i Eskena articulat entorn d’un nou itinerari cultural que pren la ruta històrica del Camí de Santiago del Norte com referència per a una intensa programació escènica, extesa, a més, en els camps de sinergies sectorials, la mediació amb el públic o la reflexió. Un nou circuit, per tant, de caràcter estès, en el que els continguts escènics per a públic infantil i familiar ocupen una importantíssima part de la programació, amb espectacles en gira rodejats al mateix temps d’activitats de mediació i relació amb els públics, que els posen en context.

TEIXINT XARXES, Espai de treball al voltant dels Circuits.

Dijous 19 de maig a les 16:00h

Elisa Matallín

Mediadora cultural i diplomada en Biblioteconomia i Documentació, especialitzada en educació cultural en àmbits no formals. Gestiona l’equip de mediació de Graners de Creació facilitant al públic d’accés als processos de creació en arts escèniques. A més a més, gestiona també la seua pròpia companyia de teatre de titelles, ‘La Matallina’. creant espectacles de xicotet format digirits a públic infantil i familiar. Forma part de l’equip de didàctica de la Fundació Bancaixa des de l’any 2010.

Laura Pastor

Mediadora cultural i llicenciada en Pedagogia i en Psicopedagogia i actualment realitza el Doctorat en Educació per la Universitat de València. Gestiona l’equip de mediació de Graners de Creació facilitant al públic d’accés als processos de creació en arts escèniques. Coordinadora pedagógica, docent i directora de la Escola d’Animació d’ACPV des de l’any 2016.

Enllaçant: Educació, Mediació i Exhibició.

Divendres 20 de maig a les 11:00h

Moderadora: Pilar López (Teatro Paraiso)

Grego Navarro